Tuesday, May 3, 2011

oklah, kite update. (geli kan, tulah. geli jugak ni.haha)

peace be upon you.. hihihihi

ade orang marah tak update.. hohoho.. apelaa.. nak menulis, bercerita, menaip kena ada mood, ok.. sekarang sedang lapar dan tak mengantuk.. walhal  badan penat, baru balik bercuti la katakan.. muaahaha. entry bercuti, nantilah.. terlalu banyak gambar.. gemok-gemok plak tu.. huhu..

hm, last friday adalah hari terakhir midsem test.. lame kan? penat tahu.. banyak subjek, 8 to 10.. and each subject got 2,3 lecturers.. total berbelas-belas paper.. essay Qs.. sakit otak uh.. huhu.. ah, malaslah cerita tentang exam.. boring.. boring..

"nak cakap ttg ape ni? hadoi.. hmm.. kite blurr2 lah.. sebab kite dah cerita kat awak semua.. aigoo.. dan kite malas nak cerita tentang trip ke jogjakarta selama 4 hari tu.. gambar tak compile lagi.. huhuhu.."

lately kan, internet adalah sangat tidak ok. lalu, kite pon jadi emo.. line handphone pon, tidak bekerjasama.. lagilah kite emo.. sebabnye, banyak benda tergendala.. banyak misunderstanding, banyak jiwa kena pujuk lagi.. tsk.. tsk..

rindulah! <-- tetibe je kan..
yelaa.. kate connections problem.. hohoho.. rindu malaysia.. i'm having a hard time during my trip to jogjakarta.. jogja punye town adalah sangat similar dengan malaysia.. tujuan asal ke jogja adalah untuk merelease tension dan taknak rindu2, sekali bile dah sampai, dengan cuaca panasnye, dengan suasana damainye, dengan orang - orang nye.. memang similar dengan malaysia.. spoil betol.. huhu.. makanya, bila dah sampai bilik, mengagau cari lappy, nak online.. rindu dah tak tertahan kate koo... hihihi.. malangnye, server is not responding.. choiiii.. tsk.. tsk.. merana betol rasanya.. dah maghrib baru ok.. alhamdulillah la kan.. even line still macam chipsmore.. sempat la beramah mesra barang seminit dua.. =)




ouh, sempatla 7 minit beramah mesra during the trip. tibe2 line hp ok kn.. hihi.






B : best cuti? skrg kat mana?
G : ok je.. baru balik gunung berapi.. huhu.. ngah tggu lunch ni.. sehat?
B : oo.. yeke.. sehat je ni.. lepas ni pegi mane?
G : tak sure lagi.. balik teros kot, ade 1 lg tempat, tapi 50-50 nak pegi atau tak.. hihi
B : oo.. pandai-pandai jage diri ok.. hihi
G : baekk.. eit, rindu lah. rindu awk ni. sume org berpasangan ni. *gedik*
B : yerk.. ok. hahahahaha.. cari la sorang lagi kat sane. *sore cover macho*
G : serius boleh?
B : nak mengadelah tu.. huh. *tetibe emo kannn*
G : hihihi.. tak rindu ke?
B : tak.
G : serius tak? *nak emo jgk*
B : mestilah.. sy kan tegas.. hahahha
G : yerk.. taknak rindu2 dahla.
B : kenape?
G : saket rindu sorang-sorang th. huhu. obses.
B : yerk.. hahaha.. biar jela obses tu. hihihi   *geli kn? huahuahua*
G : knp plk.
B : biar la.. sy suke. lalala
G : eh, mane aci mcm tu.
B : lalalalla.. hihihi
G : ish3.. oklah, lunch dah sampai.. nnt dah sampai, i'll call u ok. bye2, tc. salam.
B : alrite2.. bye2, tc. jangan nakal-nakal. salam.

No comments:

Post a Comment