Saturday, May 7, 2011

urgh!

peace be upon u..


ohoiii... aku marah betol ni.. hadoi.. meh nak cite sket meh..

kepantangan aku, bilamana tidak direspon dan tidak berbalas.. hal ini merujuk kepada perkara- perkara yang melibatkan perbualan, diskusi atau perkara yang berkaitan dengan komunikasi dua hala.

benda yang memerlukan barang seminit dua, dan tak rugi sesen pun. susah?

dan bila aku sudah pissed off, benda yang boleh settle dalam masa seminit dua boleh jadi berminit-minit, bahkan berhari-hari. menyusahkan bukan?

yaaa... tak salah respon. aku pun tak emo memasal. dalam seminit tu, tak buat apa pon, nak kentut pon memakan masa lebih dari itu. masa untuk peram, lepas dan menikmati. kan?

ok, bye.

No comments:

Post a Comment