Wednesday, February 16, 2011

peace be upon you..

lama sungguh tinggalkan blog ni.. -_-"
busy with loved ones di malaysia.. terasa cuti 3minggu tidak mencukupi..
tetapi, alhamdulillah.. cuti yang sangat bermakna.. hehhehe


rasanya, memang aku xde 'ong' when it comes to things related to airport, passport etc.
nak check in je, 
"sorry miss, your name is not in the system.. you are not allowed to depart."
hahahha.. mereka-mereka memang gemar membuat lawak kurang bijak macam ni..
bukan sekali, tapi setiap kali nak check in baik di indonesia mahupun di malaysia.. sama je.
kenapa?? suka sangat buat aku gelabah kan..
suka sangat announce nama aku kat airport kan..
suka sangat buat aku berlari-lari kat landasan kejar aircraft kan..
tensi i.... thu x.....
haih.. =_='

aku ni clumsy.. bila kelam kabut tu datang, aku rasa emosi..
nak marah orang.. nak nangis.. aku tak suka fly, okeh..
nak-nak fly jauh daripada loved ones.. huuuuu..
saje je nak suruh aku berdrama kat airport kan... tak suka betol.. huu..

dah, malas nak cakap soal passport etc... xbest..

well, balik malaysia is heaven..
rasa teruja, gembira semua ada - lengkap.
apa yang aku buat di malaysia???? jeng3... hahha
mula-mula, luangkan masa ngan keluarga..
then, dengan bakal keluarga..
then, dengan kawan-kawan -- around kuantan jela tapi.. sebab busy sgt. nenek kat terengganu pun xsempat jumpa.. sedih2..
then, kerja.. jadi optician tak bertauliah kat kedai abang.. huhu..
itu jela.. kawan aku kawen, tunang.. semua xsempat pergi.. maaf.. xsempat betol.. =(

bercakap tentang luangkan masa ni.. aku tak pergi jauh-jauh..
dalam negeri pahang jela.. tapi, sangat seronok! tidak terhingga..
takdela buat benda best pun.. tapi masa yang diluangkan tu best.. sgt3 best..
nak cerita lebih-lebih, xperlulah.. sensitiviti banyak pihak kena jaga.. hihihi..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ni haa.. aku sempatla curi masa gi sini...

eh-eh... sape ni? hohohoho =P


masa yang sungguh berharga - terima kasih banyak!!! d^^b


p/s :: loved ones = semua orang yang aku sayang.
        MALaysia sangat membahagiakan.

No comments:

Post a Comment